Olvasták: 4303

LATINUM

 

Egy folyadék alapú fizető eszköz. A Csillagködben igénybe vehető extra szolgáltatások fedezésére szolgál.

 

Jelenelg elérhető csomagok:

 

Bolygónév váltás
A bolygód régi nevét írhatod át a csomag aktiválása után újra. Olyan bolygónevetválaszthatsz csak, ami még nem foglalt! A sikeres átnevezés után a bolygópanel alján megjelenik a bolygód korábbi neve.
  
Fajváltás
A kutatásaid (kivéve a harcászati) és gazdaságod megmarad, a flottád azonban elveszíted. A meglévő flottád nyersanyagköltségének 50%-át jóvá írjuk, amennyiben van elegendő raktár kapacitásod! Aktiválás feltételei: flottáid nincsenek úton, nincs a bolygódra tartó támadó flotta!
  
Gyors Liga-alapítás
Megalapíthatod a saját Ligádat, a kötelező 10.000 arany megfizetése nélkül, ezáltal elérhetővé válik számodra a Liga fórum és a Liga-kassza!
  
1 körös Liga-kassza
A Liga kasszából történő kiutalás azonnal jóváíródik a raktáradban. Az általad beutalt nyersanyag a következő körben realizálódik a Liga-kasszában.
  
Támogató érdemrend
Ezzel a csomaggal támogatod a Csillagköd játékot, így egy érdemrendet adunk érte. A támogató embléma megjelenik a toplistákban, a fórumokban és a naprendszer nézetben is a neved mellett!
  
Áthelyezési kérelem
A bolygó új koordinátára költöztetése. Ennek feltételei, hogy minden flottád legyen otthon, illetve a költözési célkoordináta legyen üres!
  
Késleltetett Flotta
A hajók flottákba rendezhetőek, és megadható nekik, hogy hanyadik körben induljanak el, automatikusan a megadott célpontra támadni, védeni vagy épp fosztani. Célpont híreibe csak a tényleges indulás kerül be.
  
Liga-radar
Látni fogod valamennyi Ligába érkező baráti és idegen flották, valamint a liga tagok Ligából távozó flottáinak mozgását.
  
Dezinformátor
A kémkedést nehezíti meg hamis adatok szolgáltatásával! A kémek információit +- 10% mértékben módosítja.
  
Liga útidő csomag
Egy körrel csökkenti a flottáid Ligán belüli útidejét.
  
Kutatási miniszter
Sorba rendezheted a kiadandó kutatásokat, és a miniszter egyik lejárta után automatikusan indítja a következőt. A kutatások költségét viszont előre levonja.
  
Karadum aréna flotta
Karadum arénában történő részvételt teszi lehetővé, az egyéni aréna flottahely megadásával!
  
Csataszimulátor
A csataszimulátor segítségével megközelítő képet kaphatsz egy csata végkimeneteléről.
  
Deukalion pajzs
96 kör védettségbe kerül a bolygód. Ez alatt be tudsz lépni, de csak levelezni és fórumozni fogsz tudni. Nem támadhatnak téged, te sem végezhetsz flottamozgást, a termelésed a pihenő mód alatt nem áll le, de csupán 50%-os hatásfokkal fog üzemelni.
  
Aréna miniszter
Az aréna miniszter minden nap bejelentkezik helyetted a Karadum-arénába (Liga-aréna), így biztosan nem maradsz ki a buliból! Az Aréna miniszter az Uldion-flottával 18:30-kor automatikusan bejelentkezik, amennyiben azt kizáró tényező nem áll fent.
  
Liga kassza - termelés
A termelésed 2%-a jóváíródik a Liga-kasszában.
  
Liga-kassza - roncstelep
Csatában elhullott hajóid nyersanyag értékének 2%-a jóváíródik a Liga-kasszában!
  
Új Kolónia Alap
A 800. körtől elérhető. kb. 600 környi alapvető kutatás megadása, a gyors induláshoz, felzárkóztatáshoz, elsősorban kezdők számára. A csomagban szereplő kutatások listáját itt találhatod meg.
  
Zárt naprendszer
Zárt naprendszer előnye, hogy az üres helyekre egész forduló alatt hívhatsz be új tagokat, a rendszer frissen regisztráltakat zárt naprendszerbe nem tesz. A tagok behívása ide nem minősül áthelyezésnek, ezért ingyenes.
  
történet választható fajok bolygó naprendszer, zárt naprendszer liga latinum nyersanyagok arany küldetések hajó gyártás hajók indítása csata kémkedés aréna napló fórumok hibajelentés