1. könyv / 3. fejezet

Alakváltó incidens

Az Ébredést követő zűrzavaros időkben az alakváltók ébredtek rá a Csillagbirodalom korábbi vezetői közül elsőként arra, hogy mi is történhetett valójában. Apránként tisztult csak a kép. A régi birodalmi gyűlés összehívására irányuló kísérletek rendre kudarcba fulladtak...

komment

tovább

6. könyv / 1. fejezet

A merénylet

Az elnemkötelezett éjoldali kolóniák egyre több klánja csatlakozik a Méregfog klánhoz, amelyet Vipera vezet! A Vipera elkezdte az ősi kultúra felélesztését! Minden eddiginél nagyobb erővel inditanak portyákat! Védtelen települések esnek áldozatul a begyüjtések során. Belegondoltak a jelenlévők már abba, hogy ezek a független telepek előbb utobb elfogynak? Utána vajon mi lesz a célpont? vajon egy hatalmas és erős klán ellen képes lesz -e egy-egy liga harcba szállni? Vagy addigra már csupán védtelen prédává minősül át a legerősebb Liga is?

komment

tovább

6. könyv / 2. fejezet

A mentőakció

Oxh felkapta a fejét, először a jeleneten lepődött meg, de rövidesen tudatosult benne maga a hír is.

- Micsoda? Az nem lehet! Honnan tudják?
- Nocsak, nocsak! - csettintett az ujjával Phantom. - Váratlan fordulat!

komment

tovább

3. könyv / 1. fejezet

A kocka el van vetve

A ligák nem tűrhették, hogy befolyásukat egy olyan őrült erő ingassa meg, mely a Birodalom visszaállításával központosított, és minden eddiginél koncentráltabb hatalomra tehet szert.

komment

tovább

3. könyv / 3. fejezet

Támadás a klónbázis ellen

Mindenki jól tudta: most vagy soha! A Ligák táborában a kimerítő háborús erőfeszítésekre fittyet hányva újabb és újabb egységek jelentkeztek szolgálatra, hogy végső csapást mérhessenek az ellenséges erőkre. Érezték a háború befejezésének egyetlen esélyét, és ez a remény hihetetlen erőket mozgatott meg!  Az összefogás most érte csak el csúcspontját.

komment

tovább

3. könyv / 4. fejezet

A Vipera

Eljött az összecsapás napja. Az arénában forró volt a hangulat, mindenki várta a harcosokat! Phantom ekkor érkezett meg. Ahogy a folyosón haladt, kíséretével, meglepő látvány tárult elé. Egy kisebb fénylény delegációt pillantott meg.

komment

tovább

2. könyv / 4. fejezet

A peremvidék árnyai

Az egyik titkosított belső csatornán kódolt üzenet érkezett be az egyik ügynökük azonosító jelzésével. Thorim nem szólt, csak csöndben megérintette a kijelzőt, hogy szemügyre vehesse a dekódolt üzenet. Egyetlen sor jelent meg előtte.

„Ez csupán a kezdet...”

komment

tovább