6. könyv / 1. fejezet

A merénylet

Az elnemkötelezett éjoldali kolóniák egyre több klánja csatlakozik a Méregfog klánhoz, amelyet Vipera vezet! A Vipera elkezdte az ősi kultúra felélesztését! Minden eddiginél nagyobb erővel inditanak portyákat! Védtelen települések esnek áldozatul a begyüjtések során. Belegondoltak a jelenlévők már abba, hogy ezek a független telepek előbb utobb elfogynak? Utána vajon mi lesz a célpont? vajon egy hatalmas és erős klán ellen képes lesz -e egy-egy liga harcba szállni? Vagy addigra már csupán védtelen prédává minősül át a legerősebb Liga is?

komment

tovább

6. könyv / 2. fejezet

A mentőakció

Oxh felkapta a fejét, először a jeleneten lepődött meg, de rövidesen tudatosult benne maga a hír is.

- Micsoda? Az nem lehet! Honnan tudják?
- Nocsak, nocsak! - csettintett az ujjával Phantom. - Váratlan fordulat!

komment

tovább

6. könyv / 4. fejezet

Az éjoldali hamvai

Az elpusztult épületek árnyait, a pusztítás néma tanúit.
Vipera türelmesen várakozott, az egyik ilyen rom árnyékában. Keriontól kapott üzenetet, miszerint fontos híreket hoz, de csak négyszemközt adhatja át. Bízott Kerionban, de azért nála volt a már oly sok éjoldali karrierjének véget vető tőre, a Vérfakasztó! A nevének eredtét soha nem kellett magyarázni.

komment

tovább

5. könyv / 4. fejezet

A Koalíció 2.rész

Gyilkolt, csonkított, rabolt, és ha az élet úgy hozta, nem válogatott az eszközökben. Becstelenségének hamar híre ment, s ugyanilyen gyorsan vezére egyik kedvenc háziállatává lett. De ez még nem volt elég. Egyik utolsó küldetése alkalmával ellenségei elfogták, és kegyetlenül megkínozták. Rimánkodott a halálért. A végső pillanatban azonban maga Oxh tört be a kamrába, és saját kezével szabadította ki őt. Ilyenre még soha nem volt példa. Eliszter hűsége ettől, ha lehet, megsokszorozódott feléje. Zárójelben jegyzem meg, hogy természetesen Oxh saját emberei voltak a kínzó oldalon is, teljességgel lényegtelen részlet.

komment

tovább

3. könyv / 4. fejezet

A Vipera

Eljött az összecsapás napja. Az arénában forró volt a hangulat, mindenki várta a harcosokat! Phantom ekkor érkezett meg. Ahogy a folyosón haladt, kíséretével, meglepő látvány tárult elé. Egy kisebb fénylény delegációt pillantott meg.

komment

tovább