Olvasták: 4108

ARÉNA RENDSZER

A Sybillon rendszer két bolygója Karadum és Uldion biztosítja a helyszínt az aréna összecsapásokhoz.


ULDION ARÉNA

Ez a liga aréna. Az aréna csata három résztvevőből áll. Az egyik résztvevő a te ligád, a másik résztvevő a gép által ellened kisorsolt liga és a harmadik résztvevő a gép által kisorsolt négy flotta, amivel mindkét ligának meg kell küzdenie. Az a liga nyer, aki nagyobb kár okozása mellett kevesebb veszteséget szenved.

Uldion arénára nem tudsz bejelentkezni, ha:

  • Nincs kifejlesztve a "Liga aréna (36 kör)" nevű fejlesztés
  • Aktív a Deukalion-pajzs
  • A bolygó szabadságon van vagy törlés alatt áll
  • A beküldendő flotta pontértéke nem éri el a maximális pontérték 99%-át.

A játékosok mindennap 19:00 óráig küldhetik be az esti arénára a flottáikat. (Flotta bejelentés gomb)

20:00-kor a rendszer kisorsol négy NPC ellenfél flottát, illetve egy másik ligát, aki szintén ezzel a négy NPC ellenfél flottával küzd meg. A sorsolást követően egy óra áll rendelkezésre, hogy a ligaparancsnokok kiválasszák azt a négy Uldion aréna flottát, (a játékosok által 19:00-ig bejelentett flottákból) amelyeket harcba küldenek a gép által sorsolt flották ellen.

21:00-kor lezajlik az aréna. Ez úgy néz ki, hogy a te ligád által beküldött négy flotta megmérkőzik a gép által sorsolt négy flottával, majd az ellenfél liga parancsnoka által beválogatott négy flotta is megmérkőzik ugyanezzel a négy flottával. Csata után eredményhírdetés lesz. A csatában a blokkolás is sebzésnek számít.

Fontos, hogy az aréna csaták után mindenki az eredeti flottáját kapja visszam, vagyis a hajópusztulás csak szimulált, nem jár veszteséggel.

A győztes liga minden tagja 1200 aranyban, a vesztes liga minden tagja 400 aranyban részesül az aréna csata után. Abban az esetben, ha az egyik fél parancsnoka nem válogatja be a négy flottát, akkor a másik fél automatikusan nyer és a vesztes fél nem részesül jutalomban. Döntetlen esetén mindkét fél 1200 aranyat kap.

Az a liga nem vehet részt az arénában, amelyiknek 19:00-ig nincs legalább négy játékosok által beküldöt aréna flottája. Egy játékos csak egy flottát küldhet be.

Az aréna flották is 150.000 pont értékűek lehetnek, azok a flották jelenthetőek be, melyek ennek a pontértéknek minimum a 99%-át elérik.

Az aréna jelentések a naplóban jelennek meg, csatajelentés formájában.

Az Aréna miniszter az Uldion-flottával 18:30-kor automatikusan bejelentkezik, amennyiben azt kizáró tényező nem áll fent (lásd fentebb).

 

KARADUM ARÉNA

Ez az egyéni aréna. Az aréna csata három résztvevőből áll. Az egyik résztvevő a te flottád, a másik résztvevő a gép által ellened kisorsolt játékos és a harmadik résztvevő a gép által kisorsolt flotta, amivel mindkét játéksonak meg kell küzdenie. Az a játékos nyer, aki nagyobb kár okozása mellett kevesebb veszteséget szenved.

A játékosok minden nap 18:00 óráig jelezhetik részvételi szándékukat a Karadum arénában. Uldinnal ellentétben, ez nem a flottarendezéssel és beküldéssel érhető el, csupán meg kell nyomni a "bejelntkezés ellenfélért" fehér feliratú gombot. Ha a gomb eltűnt, a bejelentkezésed sikeres!

19:00-kor a rendszer kisorsol egy NPC ellenfél flottát, illetve egy másik játékost, aki szintén ezzel az NPC flottával küzd meg. A sorsolást követést követően egy óra áll rendelkezésre, hogy az általad immár látható NPC flotta ellen az űrhajógyáradból összeállíts egy flottát (ami megküzd az NPC flottával) és lezárd azt.

20:00-kor lezajlik az aréna; a Te flottád megküzd az NPC flottával, majd (a veled összesorsolt) ellenfél játékos is megküzd ugyanezzel az NPC flottával. A csata után eredményhírdetés lesz. Az arénában ténylegesen egyetlen hajó sem pusztul el.

A győztes 1500 aranyat, a vesztes 600 aranyat kap a csata után. Abban az esetben, ha az egyik fél nem állítja össze és zárja le a flottáját 20:00-ig, akkor a másik fél automatikusan nyer és a vesztes fél nem részesül jutalomban. Döntetlen esetén mindkét fél 600 aranyat kap.

Az aréna flották is 150.000 pont értékűek lehetnek, azok a flották jelenthetőek be, melyek ennek a pontértéknek minimum a 99%-át elérik.

Az aréna jelentések a naplóban jelennek meg, csatajelentés formájában.

történet választható fajok bolygó naprendszer, zárt naprendszer liga latinum nyersanyagok arany küldetések hajó gyártás hajók indítása csata kémkedés aréna napló fórumok hibajelentés