Olvasták: 8549

Orion Csillagköd Online Stratégiai Játék: választható fajok

 

Az Orion Csillagköd Online Stratégiai játékban négy faj van, ezek közül kell választanod egyet! A fajok más-más játékstílust képviselnek. Azt válaszd, ami hozzád a legközelebb áll!

 

Alakváltók:

Csillagköd ingyenes online stratégiai játék - alakváltók


Az alakváltók a teljes hadseregüket klónozzák. Ennek következtében minden katona programozott tudással rendelkezik, ami a harcok folyamán óriási előnyt jelent. Az örökölt tudást birtokló klón pilóták manőverező képessége kimagasló, hajóikat a csatákban nagyon nehéz eltalálni. Viszonylag gyenge fegyverzetüket a létszámuk kompenzálja, ugyanis az alakváltók a Csillagköd legnagyobb lélekszámú hadseregével rendelkeznek. Hadiflottájuk a személyzet klónozása miatt kizárólag energia és dilithium felhasználásával készül, így egyszerűen számolható a gyártásuk. Kiemelt hajójuk a Cito, ami vadász osztályú.

 

Éjoldaliak:

Csillagköd ingyenes online stratégiai játék - éjoldaliak


A sötétség gyermekei, ezért technológiájuk is a rejtőzködésre épül. Hajóik álcázó berendezéssel vannak felszerelve, így azok számát hagyományos érzékelőkkel meghatározni nem lehet. Kémelhárításuk rendkívül fejlett, ezért információt szerezni róluk többszörösen nehezített (négyszer nehezebb ezen bolygókat kémlelni, mint bármely másik fajét). Általánosságban a legnagyobb tűzerővel rendelkező hajókat birtokolják. Kiemelt hajójuk Szemzsarnok, csatahajó osztályú.

 

Fénylények:

Csillagköd ingyenes online stratégiai játék - fénylények
Evolúciójuk során túlléptek más élőlények elpusztításán. Filozófiájuk az élet szentsége. Ezért alaphajóik nem képesek sebzést okozni, csupán ellenséges flották rendszereit lebénítani. Azonban Oxh hatalomra kerülésével a fénylény bolygóknak lehetőségük van puszító hajók gyártására is, erről minden bolygó maga dönthet. Hajóik osztályukon belül gyakran a leggyorsabb tüzelési rendszerrel rendelkeznek. Kiemelt hajójuk a Taurus, mely csatahajó osztályú.

 

Emberek:

Csillagköd ingyenes online stratégiai játék - emberek


A legfiatalabb faj. Felfedezési vágyuk vezetett a Csillagköd jelenlegi háborús helyzetéhez. Folyamatos háborúk során a hadi iparukat erős, nagy páncélzattal rendelkező hajók fejlesztésére specializálták. Ligán belül anyagátviteli rendszert építettek ki, ami az utazási időt ugyan nem rövidíti le, de ingyenessé teszi. Így a hajók ezen területen belül nem igényelnek üzemanyagot. Kiemelt hajójuk az Agamemnon, ami cirkáló osztályú.

 

Valamennyi online stratégiai játékban lehet fajt vagy frakciót választani. Ez nálunk, az Orion Csillagködben sincs másképp. Azonban mi erősen törekszünk arra, hogy a fajok karakteresek legyenek, egymáshoz mértem élesen elkülönüljenek, domináns faji sajátosággal bírjanak.

 

 

 

 

 

 

történet választható fajok bolygó naprendszer, zárt naprendszer liga latinum nyersanyagok arany küldetések hajó gyártás hajók indítása csata kémkedés aréna napló fórumok hibajelentés