Olvasták: 3821

FÓRUMSZABÁLYZAT

  • Ne írj olyan üzenetet, mely bánt másokat, elveheti mások játékkedvét, vagy bármilyen kárt okozhat.
  • Üzenetedben törekedj a tömörségre, s a helyesírás szabályaira.
  • Ne írj egymás után ugyanolyan, vagy közel azonos tartalommal bíró üzeneteket.
  • Trágár, sértő hozzászólásokért, üzenetekért büntetést jár (120 kör pihenő mód)
  • Ne írj értelmetlen üzeneteket.
  • Illegális tartalom, küldése és linkelése tilos, és azonnali kizárással honoráljuk.

 
A naprendszer fórumok, liga fórumok, CsillagCom fórum nyilvános fórumoknak számítanak. Ezen üzenetek, vagy üzenetekből való idézetek felhasználása nem minősül szabálysértésnek. De minden olyan üzenet, hozzászólás, amely a játékot közvetlenül nem érintő személyes adatokat tartalmaz és az érintett tudta és beleegyezése nélkül kerül publikálásra szabálysértésnek minősül. Ezen üzenetek, hozzászólások azonnali törlési jogát fenntartjuk. A nem megfelelő stílusú, hangnemű, vagy esetlegesen sértő, bántó szándékú, visszaélésre alapot adó fórumok, hozzászólások, üzenetek törlésnek jogát fenntartjuk és ezen hozzászólásokat, üzeneteket közzé tevő játékosok szabálysértést követnek el!
 

A kommunikáció szabályait megszegő játékosokat büntetésben részesítjük.

 

PATCH NOTES

 

A játékban történő fejlesztések kerülnek ide. Érdemes gyakran belenézni és informálódni a tervezett újításokról, vagy az aktuális javításokról.

 

LIFA FÓRUM

A liga létrehozásakor jön létre. Csak a liga tagjai láthatják. Az alapító és a parancsnokok moderátori jogkörrel rendlekeznek. 

 

 

NAPRENDSZER FÓRUM

Minden naprendszernek van egy belső fórum része. Ezt csak a naprendszer tagjai láthatják, a naprendszer parancsnok rendelkezik moderátori jogkörrel.

történet választható fajok bolygó naprendszer, zárt naprendszer liga latinum nyersanyagok arany küldetések hajó gyártás hajók indítása csata kémkedés aréna napló fórumok hibajelentés