Olvasták: 4234

 

KÜLDETÉSEK

 

A küldetések automatikusan jóváíródnak ha az összes feltételük teljesül. Ezek a feltételek mindig látszódnak a küldetések mellett. A jutalom lehet nyersanyag, kutatás vagy akár szonda is. Fontos! A küldetések jutalmait nem egyből kapja meg a bolygó, amint kész a küldetés lehetőség lesz elfogadni a jutalmat is. Amennyiben a jutalom felvétele később történik meg, figyelni kell arra, hogy azt még fel tudja használnia bolygó. Pl.: Teljesen feltöltött raktár esetén a nyersanyag jutalom el fog tűnni.

 

KÜLDETÉSEK FAJTÁI

Jelenleg 10 különböző küldetés található a játékban. Ezek nagy része végrehajtható körváltás nélkül is. Minden küldetéshez tartozik egy rövid leírás, ami segítséget nyújthat  a végrehajtásokhoz.

A játékban jelenleg megtalálható küldetések listája:

- Fel-vezető!
A naprendszernek szüksége van megfelelõ képviseletre az Orion Csillagköd diplomáciájában. A tisztviselõket juttatásokban részesítjük! Juttasd elõnyhöz a naprendszeredet és add le a voksod a politika menüpont alatt!
Jutalom:
Az asztrometria kutatás. Segítségével holdkeresõ szondákat gyárthatsz.


- Hold-kórus
Most, hogy a naprendszered elfoglalta méltó helyét a Csillagköd diplomáciai köreiben, ideje a figyelmed a bolygód felé fordítanod. Ahhoz, hogy sikeresen vedd fel a versenyt a többi kolóniával erõs gazdaságra van szükséged. Gazdaságod alapja a holdakból nyert nyersanyag mennyiség. A holdakat meg kell találni, amihez szondák szükségesek. Indítsd el 150 szonda gyártását a nyersanyag menüpont alatt.
Jutalom: 150 holdszonda

 

- 100 holdas vagyon
Gratulálunk a 150 holdszondádhoz! Azonban ezek mit sem érnek, ha a raktárban porosodnak. Feladat: Lõj ki 100 holdszondát az ûrbe, hogy mielõbb holdakhoz juss! Ezt a nyersanyag menüpont alatt tudod megtenni.
Jutalom: Graviton technológia

 

- Hold L magadnak
Kiváló munkát végeztél, valamennyi szonda sikerrel járt. Jelenleg van 100 holdad, ami az égvilágon semmire sem jó. Az a baj, hogy nem termelnek. A termelést egy szelektív gravitációs transzporter segítségével indíthatod be. A graviton technológia már rendelkezésedre áll, ezért nem kell mást tenned, mint beüzemeled a holdakon. Menj a nyersanyag menüpont alá és indítsd be 50 dilithium és 50 energia holdat.
Jutalom: 10.000 áasvány, 10.000 energia, 10.000 dilithium

 

- Kutatás vagy kutat ás
A holdak szépen termelnek, ez nagy öröm mindenki számára. De mit érnek a nyersanyagok, ha nem lehet elkölteni? Ahhoz, hogy technológiai fejlettségben is tartsd a lépést a Csillagköd többi kolóniájával, a termelés egy részét fejlesztésbe kell fektetni. Következõ feladatod ezzel kapcsolatos. Kattints a kutatás menüpontra és indíts el egy kutatást! Tipp! Ha nincs elég nyersanyagod, használd a piacot!
Jutalom: 15.000 ásvány, 15.000 energia, 15.000 dilithium

 

- Nincs sírás, ha van aláírás
Letudtuk a kötelezõ feladatokat, a bolygód felkészült az elsõ körváltásra. Most próbáljuk meg egy kicsit egyedibbé tenni a megjelenésedet. Fogalmazd meg az ars poeticad és jelenítsd meg. Menj a beállítások menüpontra - ezt a legfelsõ ikon menüsorban találod - és készíts aláírást a profilodnak!
Jutalom: 20.000 ásvány, 20.000 energia, 20.000 dilithium

 

- Köszönj be hozzánk jó barát
Mostmár van aláírásod, így a fórumokban szinvonalasabban tudsz megjelenni. A feladat ezzel kapcsolatos. Szólj hozzá a csillagköd fórum "Helló topic" topikjába legalább egy alkalommal! Tiszteld meg a játékostársaid, és legalább köszönj be hozzájuk a fórum Hello topikjában! Ezt a CsillagCom menüpont alatt találhatod meg!
Jutalom: 30.000 érc, 30.000 energia, 30.000 dilithium

 

- Leligázunk!
Az utolsó küldetés a forduló indítás elõtt, egyben a legfontosabb is. A Csillagköd egy közösségi játék. A közösség alap egységei a bolygók és naprendszerek, amik ligákba tömörülve érhetik el céljaikat. A liga védelmet biztosít, sikeres támadásokhoz segít hozzá, betekintést nyújt a Csillagköd diplomáciájába és exponenciálisan növeli a játékélményt. Következõ feladat: Válaszd ki azt a ligát, amelyik számodra szimpatikus és add le a jelentkezésed, kattints a politika menüpontra!
Jutalom: 40.000 érc, 40.000 energia, 40.000 dilithium

 

- Szerencsés flottás
Elérkeztünk a mélyvízhez. Innentõl kezdve nem csak a fejlesztésrõl és a termelésrõl szól a játék, hanem a csatákról is. Ez a küldetés harcba hív! Feladat: Indíts támadást egy idõben egy alakváltó, egy éjoldali és egy fénylény bolygóra 1-1 hajóval! Elõször nézz ki három célpontot. A bolygók neveinek szine jelzi a lakóinak faját. Ha ez megvan, menj a csillagflotta menüpont alá és rendezd a hajóidat flottákba. A koordinátákat add meg a flották státusza "célpont mezõibe" és indítsd a hajókat útnak.
Jutalom: 50.000 érc, 50.000 energia, 50.000 dilithium

 

- Like, az erő veled van!
Most jön az a küldetés, ami a legnagyobb jutalommal jár! Szeretnénk a barátaidat tájékoztatni arról, hogy Te is itt játszol. Ahhoz, hogy a játék izgalmas legyen minél több játékosra van szükség. Az, hogy a küldetéseket sikerült eddig a pontig teljesítened komoly eredmény, amire a játék ezen fázisában büszke lehetsz. Mutatsd meg ismerőseidnek milyen profi vagy.
Küldetés: Látogass el a BEÁLLÍTÁSOK menüpont alá és oszd meg az eredményeidet a facebookon és lájkold a Csillagködöt.
Most már valóban felkészült bolygó vezető vagy. Sok sikert kívánunk az Orion Csillagköd harmadik fordulójához!
Jutalom: 750.000 érc, 750.000 energia, 750.000 dilithium


 

történet választható fajok bolygó naprendszer, zárt naprendszer liga latinum nyersanyagok arany küldetések hajó gyártás hajók indítása csata kémkedés aréna napló fórumok hibajelentés