Olvasták: 5238

BOLYGÓ

Online játékunk legkisebb egysége a bolygó. Minden játékos egy bolygó irányítására jogosult, regisztráció után.

A bolygó nevét a játékosok adják meg a regisztráció során. Minden bolygóhoz tartozik egy egyedi koordináta, ez a Csillagköd játékon belüli pozíciója.  Első koordináta mutatja szektort, a második a naprendszert míg a harmadik a naprendszeren belüli helyzetét. Ezzel a három számmal bármelyik bolygó egyértelműen azonosítható megkönnyítve a támadását vagy védését.

 

A JÁTÉK EGYIK LEGFONTOSABB ÉRTÉKE: A BOLYGÓ PONTJA


Planéta pontszáma a következőkből épül fel:

  • Legyártott hajók nyersanyagköltségének az egy ezrede.
  • 100 pont minden birtokolt hold után
  • A nyersanyagtartalék öt tízezrede
  • A gyártás alatt lévő hajók nyersanyagköltsége öt tízezrede
  • A liga kasszában található nyersanyag egy tízezrede/liga tagok száma

Hajógyártás esetén a gyártásra fordított nyersanyag zárolva lesz, levonódni csak a hajók elkészültének körében fog. Az elkészült hajók megnövelik a pontszámot minden esetben.

 

 

BOLYGÓ TÖRLÉSE


A bolygód törlődik ha inaktív lesz.
A törlési szabály:
3 nap után érkezik egy emlékeztető e-mail. Ha továbbra sem lép be a játékos, további 5 nap után egy törlési figyelmeztetés. A figyelmeztetést követő 24 óra elteltével a törlés visszavonhatatlanul megtörténik.

A bolygó játékos általi törlése:
A játékos is törölheti a bolygóját. Ez esetben a törlés után 120 körig még a fejlesztők vissza tudják állítani a bolygót, 120 kör múltán pedig visszavonhatatlanul törlődik a rendszerből. A törlés kiadása után a játékos már nem tud belépni a bolygójához.

 

 

 

 


történet választható fajok bolygó naprendszer, zárt naprendszer liga latinum nyersanyagok arany küldetések hajó gyártás hajók indítása csata kémkedés aréna napló fórumok hibajelentés